Pojawiliśmy się wówczas na rynku jako pierwsza profesjonalna firma cateringowa w Polsce.
Pomimo dynamicznie zmieniających się standardów oraz prężnie działającej konkurencji, pozostaliśmy jednym z kluczowych liderów branży cateringowej.
Od początku działania firmy, naszym celem jest przygotowywanie doskonałych potraw oraz tworzenie niezapomnianych przyjęć. Pomagają nam w tym wykwalifikowani kucharze, profesjonalni kelnerzy oraz kompetentni pracownicy biura.
Czuwając nad najwyższą jakością potraw, współpracujemy tylko i wyłącznie ze sprawdzonymi dostawcami. Gwarantowana świeżość, pewne pochodzenie produktów oraz kunszt przygotowania pozwalają osiągnąć nam wyśmienity smak oraz nowatorski wygląd serwowanych potraw.
To wszystko sprawia, że tworzymy prawdopodobnie najlepszy catering w Warszawie.
Dbając o najwyższą jakość naszych potraw – otrzymaliśmy certyfikat potwierdzający prawidłowe funkcjonowanie systemu HACCP na naszej produkcji.
Certyfikacja na zgodność z HACCP pokazuje zaangażowanie w jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wolę ciągłego doskonalenia, wskazuje istnienie efektywnego systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności, który spełnia rygory niezależnego, zewnętrznego audytu, jest podstawą do utrzymania bezpieczeństwa i higieny produkcji oraz pozwala ograniczyć straty produkcyjne oraz zapewnić wysoką jakość produktów (bezpieczeństwo żywności).
Dzięki temu możemy zagwarantować, że to co opuszcza nasza produkcję jest najwyższej jakości oraz spełnia wszelkie restrykcyjne wymogi bezpieczeństwa.
Orły Gastronomii
Mamy zaszczyt ogłosić że zostaliśmy laureatami w prestiżowym zestawieniu Orły Gastronomii. To dla nas ogromne wyróżnienie i motywacja do dalszego doskonalenia i tworzenia niezapomnianych doświadczeń kulinarnych.
Dziękujemy za zaufanie naszym Klientom, a naszej niezawodnej ekipie za ciężką pracę i zaangażowanie.
Społeczna odpowiedzialność biznesu
Przez bycie społecznie odpowiedzialnym rozumiemy inwestowanie w zasoby ludzkie, w ochronę środowiska,wspieranie lokalnych społeczności oraz dbanie o relacje z otoczeniem firmy. Zobacz ja kto robimy.
Dlaczego Party jest najlepszą firmą cateringową, z jaką masz szansę współpracować? Poniżej przedstawiamy próbkę zalet, którymi wyróżniamy się na tle konkurencji. Mamy nadzieję, że w ten sposób pomożemy Ci rozwiać wszelkie wątpliwości!
JESTEŚMY 100% EKO
Nie stosujemy GMO oraz syntetycznych dodatków do żywności.
Korzystamy z produktów sezonowych i lokalnych oraz wyłącznie ekologicznych, biodegradowalnych opakowań.
Dbamy o środowisko dzięki wdrożonym systemom zarządzania środowiskowego.
KRÓTKI CZAS REALIZACJI
Skracamy do minimum czas oczekiwania na ofertę.
Szybko i sprawnie dostarczamy każde zamówienie, za pomocą profesjonalnej floty samochodowej wyposażonej w agregaty chłodnicze.
Szanujemy cenny czas każdego Klienta.
DŁUGOLETNI ZESPÓŁ
Tworzymy kreatywny zespół złożony z profesjonalistów oraz pasjonatów kuchni.
Doceniamy pracę każdego członka naszego zespołu.
Średni staż pracy wynosi aż 10 lat!
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ
Wszystkie dania przygotowujemy od podstaw.
Bezpieczeństwo produkcji mamy potwierdzone certyfikatem HACCP.
Dbamy o nowoczesne, atrakcyjne wykończenie każdej potrawy!
CELUJEMY W TWOJE POTRZEBY
Dostosowujemy menu oraz usługi dodatkowe indywidualnie do każdego zamówienia.
Celnie trafiamy w każdy gust.
Dbamy o każdego Klienta.
PROFESJONALNE ZAPLECZE
Posiadamy w pełni wyposażoną, profesjonalną kuchnię.
Korzystamy z nowoczesnego sprzętu.
Wykorzystujemy nowoczesne technologie zachowujące najwyższą jakość produktów.
WŁASNA PRACOWNIA CUKIERNICZA
Projektujemy cukiernicze dzieła sztuki.
Zatrudniamy wykwalifikowanych cukierników.
Realizujemy nietypowe zamówienia.
MENU NA KAŻDĄ OKAZJĘ
Nasza oferta jest zawsze szyta na miarę.
W naszym menu znajduje się ponad 1000 potraw.
Stale aktualizujemy i unowocześniamy naszą ofertę.
KREATYWNY DESIGN
Dbamy o wszystkie szczegóły realizacji.
Stale poszukujemy nowych inspiracji.
Proponujemy ciekawe, niebanalne stylizacje.
Nasz zespół
Emil Niciejewski
Zarząd
Damian Kozłowski
Zarząd
Michał Wojciechowski
Dyrektor Operacyjny
Elżbieta Niciejewska
Księgowa
Krzysztof Balcerzak
Manager ds. dietetyki i suplementacji
Adrian Turlejski
Handlowiec
Małgorzata Bałanda
Marketing
Sebastian Antoszewski
Service Manager
Dorota Stankiewicz
Kucharz
Mariusz Dynerowicz
Szef Kuchni
Sebastian Stępień
Zastępca Szefa Kuchni
Tomasz Bienias
Cukiernik
Vitalii Svinchuk
Kucharz
Tomasz Filipiuk
Kierowca
Oś czasu
2023
Rok 2023 to czas intensywnego rozwoju naszej firmy. Rozszerzamy naszą działalność na całą Polskę, w obszarze restauracyjnym, przy współpracy z siecią B&B Hotels. Już teraz możecie odwiedzić nas w Warszawie, Kielcach i Rzeszowie!
2022
Ostatnie 2 lata były czasem niezwykle ciężkim dla całej gospodarki. Mimo to przetrwaliśmy i zyskaliśmy nowe siły na kolejne, stawiane przed nami wyzwania. W tym roku rozpoczęliśmy współpracę z World Central Kitchen – organizacją obecnie zaangażowaną w pomoc uchodźcom z Ukrainy. Ostatni czas nauczył nas tego, jak ważna jest pomoc tym, którzy najbardziej tego potrzebują.
2020
Rok 2020 przywitał nas niespodziewanym zwrotem akcji. Mimo to nie poddajemy się i stawiamy czoła wszystkim przeciwnościom losu, pomagając innym <3 Mamy nadzieję, że już niedługo będzie to jedynie kolejny etap naszej historii.
2019
W roku 2019 obsłużyliśmy ponad 1400 cateringów! Lunche, bankiety, śniadania, koktajle, pikniki … i wiele więcej. Z niecierpliwością czekamy na to, co przyniesie nam kolejny rok 😉
2017
Już 25 lat za nami! Ale mamy nadzieję, że to dopiero początek 🙂
2016
Dobra passa trwa do dziś…Wieczór Oscarowy 2016 – zorganizowany dla ponad 500 osób, na którym co roku prezentowane są Oscarowe nominacje.
2015
110 lecie Reytana – Lunch oraz grill zorganizowany dla ponad 1000 osób z okazji kolejnej rocznicy powstania szkoły… już po raz kolejny organizowany przy współpracy z naszą Firmą 🙂
2012
Bankiet dla 570 gości, z okazji wprowadzenia na rynek nowego modelu Mazdy CX5. Impreza poprowadzona przez Oliviera Janiaka, odbyła się w hangarze lotniczym na warszawskim lotnisku im. Fryderyka Chopina
2010
Rezydencja Foksal powstająca na miejscu starego kina Skarpa. Impreza odbywała się na piętrze -2, przez co sprzęt musiał być dostarczany dźwigiem, ale dla nas nie ma rzeczy niemożliwych
2009
W roku 2009 nadal było o nas głośno. W Przeglądzie Gastronomicznym nr 12 2009 r.ukazał się artykuł, w którym w kilku słowach zawarta została cała cateringowa historia firmy.
2000
Od zawsze koncepcja zdrowego odżywiania była nam bliska – w roku 2000 Party zaproponowało pierwszy dietetyczny lunch w pudełku.
1996
Jeden z pierwszych artykułów, w czasopiśmie Dobre Rady – Listopad 1996, po ukazaniu się którego, posypały się zamówienia na tak atrakcyjne kanapki jak na zdjęciach.
1992
Od tego wszystko się zaczęło… Pierwszy catering Party – bankiet weselny w ogrodzie. Niedługo potem Party otrzymało pierwsze wyróżnienie w „Oskarach Gastronomicznych ’92 „- z pośród restauracji i firm cateringowych działających na terenie Warszawy.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zgoda
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zgoda